fredag 19. desember 2014

High Key Bilder


I dag, fredag 19.12, har vi tatt High Key bilder av klassen. Alle tok hver sine bilder og alle hadde hver sine ideer, noe som var veldig morsomt. Mange kreative og gode oppstillinger. Det var veldig morsomt å være fotograf og stille opp de andre i klassen, men også litt utfordrende. Her ser dere ett av de bildene jeg tok og min oppstilling av de andre. Oppstillingen ble ikke helt som tenkt, men det ble et helt greit.

lørdag 13. desember 2014

Low Key Bilder


Vi har vært i studio og tatt Low Key bilder! Her er ett av bildene jeg tok:


onsdag 26. november 2014

Kalender 2015


Denne gangen har vi fått i oppgave å lage kalender for 2015! Vi startet i dag, og under finner du mitt moodboard for kalenderen. 




torsdag 13. november 2014

Visuell Identitet 


I 6 uker har vi på Medier og Kommunikasjon jobbet med visuell identitet. Gjennom disse 6 ukene har vi tatt mange forskjellige bilder med forskjellige temaer. Vi har tatt bilder med telefonene våres og lagt de ut på Instagram. Det er jeg som har tatt alle bildene, og noen av de finner du under:

Det første bildet er #Selfie
Det andre bildet er #Myplace
Bilde nummer tre er #Typo
Og det fjerde bildet er #Color 

  










torsdag 16. oktober 2014

Selfie


Vi har fått en oppgave hvor vi skal ta et selfie. Før vi begynte å ta bildene, måtte vi bli inspirert og jeg lagde et moodboard i illustrater. Alle bildene er funnet på pinterest.com.

Opphavspersonene var vanskelig å finne, men det står under bildene hvor de er tatt av.

onsdag 17. september 2014

Skygger


I dag har vi hatt en skoleoppgave hvor vi skulle ta bilder av skygger. Helene og jeg tok en tur ut og tok mange bilder. Følg meg gjerne på Instagram: camillpt. Under finner du ett av bildene fra dagens oppgave.